Safrane ph: II
Rocznik: 11/96
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: RXE prawie już RXT, ASB, LPG itp. ;)
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U701
Wiek: 58 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1822 Skąd: z Lublina
Wysłany: 2008-09-28, 12:37 Paskuda :(
Kolega Daroot na listę PIKUR'a wrzucił linka z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=448155931
Szkoda, że nie zrobił tego też tutaj (pewnie dlatego, że ma teraz lalke ). Dla mnie to obrzydliwe, jak można tak oszpecić auto
Nie dałem specjalnie do działu "Tuning", aby nie wypaczyć nikomu gustu Raczej ku przestrodze
Mam nadzieje że ktoś kto kupi to auto doprowadzi je do stanu normalnego. Osobiście mogę mu podarować maskę i nawet to z dachu mu mogę usunąć, albo lepiej niech na 2 tygodnie przyprowadzi ja na warsztat to wyjedzie Safranka a nie kosmodrom...
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-29, 12:38
He He ale zderzak od Biturbo jest zawsze cośWesoly
Nie, no pewnych rzeczy po prostu nie wypada robić. To tak samo jakby dać 90 letniej babci wibrator....
Safrane jest piękna sama w sobie i nie potrzebuje różnego rodzaju udziwnień. Jak ktoś chce sie bawić w pseudo tuning to niech kupi sobie golfa... (bez urazy, bo część kierowców tych aut to normalni ludzie, ale tylko część)