Safrane ph: II
Rocznik: 1997
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: prawie jak INITIALE
Typ pojazdu: B54F
Wysłany: 2010-10-12, 23:21 Wyłamany pin
mam taki oto problem: otoz zakupilem plyte glowna i procesor (nowy) w sklepie Proline,wiadomo sa oni najtansi,ale tu nie o tym... mianowicie moim problemem jest uszkodzony(wylamany) pin w procesorze i dwa wygiete ktory utkwil w jednym z otworow w sokecie plyty. Generlanie po przylozeniu proca do plyty piny wchodza w otwory ale po zlozeniu nie odpala nic. Oto moje pytania:
-jak wyciagnac ow pin z soketu
-potrzebny magik ktory to przylutuje(a mozna)
-Najpilniejszy: potrzebny mi schemat pinow do procesora
mimo,ze sprzet jest na gwarancji nie moge go oddac gdyz nie mam dowodow na to,ze nie ja tych zniszczen dokonalem.U rzecznika praw konsumenta i on tez jest bez radny.Bede wdzieczny za wszelka pomoc
Safrane ph: I
Rocznik: 1996
Pojemność: 2500
Wersja wyposażenia: RT
Wysłany: 2010-10-12, 23:22
Moim zdaniem to najlepiej oddać im....poprosić żeby naprawili i powiedzieć mniej więcej co sie stało. I tak z tego tytułu koszty poniesiesz nawet jesli byś miał robić gdzieś na własną rękę.
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Wysłany: 2010-10-12, 23:22
pawellike napisał/a:
Moim zdaniem to najlepiej oddać im....poprosić żeby naprawili i powiedzieć mniej więcej co sie stało
Otóż chodzi o to, że się na Crissa wypieli
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia