Safrane Klub Polska Strona Główna
 FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Krzywda safranki
Autor Wiadomość
Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-12, 19:26    

No cóż, jak to mówią nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Stało sie i tyle... Teraz jedynie trzeba to jak najszybciej naprawić bo z szarą taśmą i ceratą zamiast szyby to auto nie prezentuje sie tak jak powinno.
Arek- masz 100% racji. Z resztą sam jestem studentem (zaocznym, ponieważ pieniążki nie pozwoliły na dzienne) i widze co za ludzie tam są. Może 10% z tych którzy tam są, to chce naprawde coś osiągnąć, a cała reszta, po to, żeby odbędnić i mieć jakiś papierek... Ale mniejsza. Teraz mam nadzieje, że klapa przyjdzie jak najszybciej i safranka będzie już "w pełni" zdrowa.
Lena- wiesz, trosze inan sprawa, nawet jak byś zderzak porysowała czy coś nawet by sie stało to inna sytuacja, bo jest tego wytułmaczenie, było ślisko, auto zarzuciło (lub coś innego, ale spowodowane warunkami atmosferycznymi). A w tym przypadku??? Tylko i wyłącznie nuda lub głupota...

Gość
[Usunięty]

arek masz zupełną rację na temat studentów i tak jak mówi piotreksl jest niewielka część tych którzy chcą być tymi prawdziwymi studentami i coś wynieść z uczelni oprócz papierka, sama też jestem studentka zaoczną i powiem Wam że mam na roku takich gówniarzy- poprostu chłopcy którzy jeszcze nie dorośli do studiów i chyba nie tylko do studiów bo nie jeden gimnazjalista potrafi się lepiej zachować...[piotreksl ]a ci którzy jak to mówisz chcą odbębnić to chyba wiesz co znaczy tytuł "student" ? darmówki do klubów, zniżki do kin,towarzystwo itp, tak kledyś powiedział jeden chłopak jak mówił po co poszedł na studia- rozwaliło mnie to.
piotreksl dobrze że nie okleiłeś sobie reklamówką z media markt (nie dla idiotów) bo we wtorek wracałam z Bieniem ze spotu vw i koleś sobie zakleił tylną lampe, fajnie się komponowała ta reklamówka z szaro-niebieskim autem Wstyd no cóż pewnie też koleś miał wypadek i kleił czym się dało Kwasny

Gość
[Usunięty]

Hehe, jedak jak to mówią potrzeba matką wynalazków. Jak tylko teraz wyjade z psem na spacerek, to cykne fote Jezyk Będzie można przynajmniej sie z czegoś pośmiać Mruga

No to mamy tutaj do czynienia z konsrukcją złożoną, tzn. Na samym spodzie jest taka folia syropianowa jaką daje sie pod panele dla ocieplenia, potem jakaś ładna cerata, którą można położyć na stół w kuchni (wzorki na ceracie są do wewnątrz samochodu więc nie widać), no i szara taśma w połączeniu z czarną, wzmocniną taśmą... Konstrukcja godna chyba nawet jakiegoś światowej klasy architekta Jezyk

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-12, 19:27    

Nawet ciekawie wygląda ta wersja safranki z folią zamiast szyby Wesoly .

Gość
[Usunięty]

No i tylna klapa wymieniona. Kolor czarny co prawda, ale przynajmniej jest szyba Jezyk Troche roboty było ale warto samemu zrobić niż płacić jakiemyś mechanikowi te 50-100zł Wesoly Przynajmniej będzie na lakier

jurek201 
Klubowicz

Safrane ph: I
Rocznik: 1993
Pojemność: 3.0 12V
Wersja wyposażenia: RT

piotreksl napisał/a:
No i tylna klapa wymieniona. Kolor czarny co prawda, ale przynajmniej jest szyba Jezyk Troche roboty było ale warto samemu zrobić niż płacić jakiemyś mechanikowi te 50-100zł Wesoly Przynajmniej będzie na lakier

I słusznie, przynajmniej wiesz, jak masz zrobione Wesoly

Gość
[Usunięty]

U nas pod nowym WPiA jest piękny parking dla studentów właściwie to tylko dla 6 studentów bo więcej samochodów się nie zmieści. Tak więc wszyscy ku uciesze mieszkańców parkują na ulicy z pseudo chodnikiem skutecznie uniemożliwiając przejście. Pewnego dnia ktoś w tych źle zaparkowanych samochodach po urywał lusterka powybijał szyby potłukł kierunki. Arek dziękuje w imieniu studentów

pawelsafrane 
Klubowicz

Safrane ph: Vel Satis
Rocznik: 2003
Pojemność: 2,2 dCi
Wersja wyposażenia: Privilege
Wysłany: 2011-03-22, 00:37    

to chyba dobry temat do filmiku klik gdzie coś takiego zrobić z samochodu :cenzura:
Opel Vectra, 1.6 1991r, B+G,
Peugeot 309, 1.9d 1992r,
Fiat 126p, 1991
Wartburg 353, 1988r,

wujek 
Użytkownik

Safrane ph: II
Rocznik: 1996
Pojemność: 2.0 16V LPG
Wersja wyposażenia: Na listwie nie ma oznaczenia
Typ pojazdu: B54L
Typ silnika: N7Q-71
Wysłany: 2011-03-22, 12:39    

debilizm!!!

Darek 
Nałogowiec

Safrane ph: phase II
Rocznik: 1998
Pojemność: 2.5 20v + LPG
Wersja wyposażenia: RXT
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U
Wysłany: 2011-03-22, 13:24    

Powinien im ten silnik eksplodować. Byłoby zabawnie jakby im łby pourywało.

Odpowiedz do tematu