Klucze bardzo wytrzymale co sprawdzone, bo odziwo, sa na wyposazeniu kazdego dzialu
Jaki Dział, takie klucze, pewnie w ramach cięcia wydatków Wam je dali
Mój kumpel kupił sobie do warsztatu NEO jako uzupełnienie Grenów, Proxxonów i innych "badziewi" i nasadka mu pierdyknęła po 3 tygodniach, a bity w zestawie podobno zasługują na pudełko z napisem Topex .
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem
Cakes napisał/a:
Dzisiaj sprawdzilem gdzie jest robiony Stahlson. Okazuje sie ze nadal w Indiach.
Zestaw kluczy plasko-oczkowych 12szt kosztuje 78zl
...eee, pewnie jeszcze ze starej dostawy macie te Indyjskie kluczyki, widocznie tak idą
12 szt to małoooooo, ja chcę caaaaaały zestaw od 6 do 32, wszystko, Cakes rzuć okiem ile taki zestaw kosztuje, jeżeli mogę Cie prosić, a i jeszcze jedno, na te płasko oczkowe też jest gwarancja 25 lat?
Zaczynasz mnie przekonywać. Powinieneś zostać Prezesem Castoramy
Łubu dubu, łubu dubu, niech ży je nam Prezes naszego klubu, nieeeeeeeeech żyje nam.
[ Dodano: 2011-05-18, 07:17 ]
mhmm, a dlaczego Wam na działy dali NEO a nie Stahlsony? Czyżby Casto nie wierzyła we wlasny wyrób?
_________________ Mauer się nie zna
Ostatnio zmieniony przez Mauer 2011-05-18, 06:10, w całości zmieniany 1 raz
Safrane ph: I
Rocznik: 1993
Pojemność: 2.2 12V
Wersja wyposażenia: RT
Typ pojazdu: B543
Typ silnika: J7T
Wiek: 38 Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 320 Skąd: Kędzierzyn Koźle
Wysłany: 2011-05-18, 10:28
Mauer napisał/a:
aki Dział, takie klucze, pewnie w ramach cięcia wydatków Wam je dali
Mój kumpel kupił sobie do warsztatu NEO jako uzupełnienie Grenów, Proxxonów i innych "badziewi" i nasadka mu pierdyknęła po 3 tygodniach, a bity w zestawie podobno zasługują na pudełko z napisem Topex
Napisalem klucze. Nie nasadki, bity czy co innego. Reszty nie mialem okazji sprawdzic wiec nie wypowiadam sie na ich temat, moze byc tak jak piszesz.
Mauer napisał/a:
na te płasko oczkowe też jest gwarancja 25 lat?
Kazdy produkt Stahlsona ma 25 lat gwaracji.
Mauer napisał/a:
...eee, pewnie jeszcze ze starej dostawy macie te Indyjskie kluczyki, widocznie tak idą
Jest to produkt, ktory sprzedaje sie bardzo dobrze - dostawa swiezynka z tamtego tygodnia
Mauer napisał/a:
mhmm, a dlaczego Wam na działy dali NEO a nie Stahlsony? Czyżby Casto nie wierzyła we wlasny wyrób?
Decyzja zapewne czysto handlowa. Tak towar musialby rozejsc sie jako sprzedaz wewnetrzna, liczac wyposazenia 12 dzialow, to suma robi sie pokazna i niepotrzebny koszt, ktory moge przeznaczyc na cos innego. NEO dostajemy za darmo (moze dlatego ze reszta jest tyle warta co pisales wczesniej )
[ Dodano: 2011-05-18, 23:49 ]
Stety niestety sa tylko komplety po 12szt.... nie ma wiekszych...
Jak sie dowiedzialem czesc kuczy jeszcze jest produkowana w Indiach, a nowe kolekcje juz w Azji