Safrane ph: Była I
Rocznik: Była 1993
Pojemność: Była 2.2Si 12V
Wersja wyposażenia: Była Wypasiona :) Pomógł: 4 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 370 Skąd: Lublin/Świdnik
Wysłany: 2011-08-18, 17:47 Zamek
A więc chodzi mi o to że nie da się otworzyć autka kluczykiem, ponieważ z wkładki spadło to kółko i przekręcają kluczyk w drzwiach kręci się dookoła, nie da się tego założyć ponieważ po urywały się tam te bolce co to trzymają, czy jest jakaś możliwość naprawy tego żeby nie trzeba było zmieniać kluczyka? wymiana wkładki wiąże się z wymianą kluczyka, może da to się jakoś zregenerować? Przerabiał ktoś ten temat? z obu stron mam to samo, jedynie bagażnik działa Najgorsze że autko mogę otwierać tylko centralką po wyładowaniu aku wejście tylko i wyłączeni przez bagażnik.
Safrane ph: I
Rocznik: 1993
Pojemność: 2.2 12V
Wersja wyposażenia: RT
Typ pojazdu: B543
Typ silnika: J7T Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 320 Skąd: Kędzierzyn Koźle
Wysłany: 2011-08-18, 23:37
Kupuj jakas druga wkladke i idz do slusarza, speca od kluczy aby ustawil Ci pod kluczyk. Ja robilem to sam i nawkurzalem sie strasznie, a pozniej dowiedzialem sie, ze taki zabieg kosztuje 20zl.