Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Wysłany: 2011-09-27, 20:05 Co robimy w wolnych chwilach ?
Pytanko jak w temacie co Wy robicie w wolnych chwilach ?
Ja się pochwalę, że od dwóch miesięcy nie palę fajek a od niedzieli bawię się w rowerzystę Tak mnie tchnęło w niedzielę, wsiadłem na rower po 10 latach jak nie lepiej i po prostu pojechałem przed siebie przemierzyłem 16,45km (według endomondo) w czasie 49:54 min, następnego dnia ta sama już o 2 minuty krócej, i dzisiaj o około 5 minut krócej. Nie wiem tylko dlaczego pomimo przejechania 3x tej samej trasy w krótszym czasie program naliczył też krótszy dystans o 100-300 metrów. Dzisiaj nawet 1100m pozwoliłem sobie przebiegnąć Niby zima się zbliża ale stwierdziłem, że lepiej wsiąść na rower później niż wcale. Jak to zwykł mówić znajomy "każda pora na jazdę rowerem jest dobra, nawet zima, trzeba się tylko odpowiednio ubrać".
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Safrane ph: VelSatis ph II
Rocznik: 2005
Pojemność: 3,5 V6
Wersja wyposażenia: Initiale
Typ pojazdu: BJ0V
Wysłany: 2011-09-27, 20:14
Nie masz jakiegoś łatwiejszego zestawu pytań?
Jeśli mam wolne 5, 10 minut, czy pół godziny, przeważnie - mniej, czy bardziej bezmyślnie - siedzę przed komputerem Jeśli mam wolne pół dnia... teraz nie wiem, muszę się zastanowić. Jeśli mam wolny cały dzień, mogę sobie np. z przyjaciółmi połazić po mieście i pofotografować różne dziwne miejsca - albo pojechać na wieś, choćby na grzybki. Tak, czy inaczej, zawsze kończy się pijaństwem.
Jeśli mam trochę więcej wolnego, najchętniej łażę po górach. Tak, czy inaczej... jak w punkcie poprzednim
Zapomniałem. Miewam też okresy intensywnego biegania na siłownię - a czasem, dla odmiany, lubię sobie coś poczytać (najczęściej nudnego, ale najchętniej z obrazkami).
Safrane ph: II
Rocznik: 1997
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: prawie jak INITIALE
Typ pojazdu: B54F
Wysłany: 2011-09-28, 12:56
w wolnych chwilach? jezdze na desce i pale jointy
tak jak Golislaw smigam na bicyklu od czasu do czasu, ewentualnie zwiedzam aftem (z) Dolny Slask, a lwia czesc pochlaniaja mi male lewe robotki.
"nie dozyjesz 60-tki zmarszczysz sie jak pomarancza" jak mawial rychu peja
Wysłany: 2011-09-28, 21:05
HIRO napisał/a:
takie jest spalanie twojej safi?
A jakie ma być? U mnie po wsi poniżej trzynastu nie zejdzie. Przyjemność musi kosztować. Tania przyjemność, to marna przyjemność