jest takie powiedzenie " jeb... karać nie nagradzać" i tego się trzymajmy bo sprzedawcy myślą że jak "widziały gały co brały" to jest po temacie. Na forum modelarskim była sytuacja że koleś strzelał dzieciakowi z wiatrówki w model. Dzieciak poszedł do gościa z ojcem chcąc wyjaśnić sytuację. Koleś zbeształ oby dwóch a oni podwinęli ogon i poszli sobie. Ja na miejscu dzieciaka od razu bym dzwonił na pały i mówił że ktoś do mnie strzela. Koleś na dzień dobry dostaje 48 do wyjaśnienia sprawy. sorry uniosłem się...
_________________ Wszystko się zmienia gdy wozi Cie Renia
Ostatnio zmieniony przez HIRO 2012-02-21, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Żebym był pewien że go nie naprawię to bym trochę powojował ale naprawiłem to w dwie minuty.Jak mu napisałem że zgłoszę sprawę to nie wziął tego na poważnie i coś cwaniakował żebym poszedł do lekarza.Ale zmiękł chyba jak pomyslał że go mogę odwiedzić.Napisałem że jakbym mieszkał bliżej to bym przyjechał do niego i wsadził mu ten zawór tam gdzie słońce nie dochodzi oraz że ktoś inny nie bedzie się zastanawiał jak mu taki numer wywinie tylko połamie mu gnaty.Od tej pory cisza
Druga sprawa to cena-49 zł
A na miejscu kolesia z forum modelarskiego wezwał bym od razu policję.Myślę że nie można używać wiatrówki w miejscu publicznym.Zawsze to jakieś zagrożenie jest
Ostatnio zmieniony przez chicken19 2012-02-25, 14:27, w całości zmieniany 1 raz