A na zlot zostaje mi "turbo" matiz..... Zawstydzony
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-24, 15:02
Czyli dziura w obudowie w pobliżu filtra oleju skrzyni biegów to potwierdza moją wcześniejszą wypowiedż.
Bieniu służę pomocą i wskazówkami w naprawie nie wiem czy już rozkręciłeś skrzynie czy nie ale jak by co to pisz na forum lub dzwoń a póżniej to opiszemy
Wesołych Pogodnych i Zdrowych Świąt dla wszystkich.
Jeszcze nie wyjąłem jej ale masz rację widać że wałek od reduktora lata luźno jak wyjmę to opisze co i jak. Będę dzwonił w razie pytań a później to wszystko opiszę.
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-24, 18:05
PK9 w częściach
Miejmy nadzieje że nie poleciało żądne z łożysk z plastikowym wiankiem bo są nie zdobywalne no może we Francji
To zdjęcia z klubu Biturbo z francji którego jestem członkiem więc we Francji też mają takie problemy i pewnie pseudo mechaników.Glowa do góry Red naprawimy i bedzie latać.
Tylko nie rzeżb w gównie jak już ją rozbierzecie to wymień wszystko co wymaga wymiany bo póżniej będziesz żałował.
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740 Pomógł: 19 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1569 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-12-24, 23:34
Coś mi się wydaję, że lada chwila w necie pojawi się zdalne ASO naszego autorstwa prowadzące instruktaż napraw na odległość, naprawy będą wykonywane przez samego właściciela pojazdu
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Podłączam się do tematu
pali mi się kontrolka koła kierownicy cały czas nie gasnie
a prawdopodobnie ze skrzyni biegów słychac wycie - raczej niewielkie podczas puszczenia gazu na biegu ( na wszystkich biegach)
safrane biturbo
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-25, 03:06
zeus napisał/a:
Podłączam się do tematu
pali mi się kontrolka koła kierownicy cały czas nie gasnie
a prawdopodobnie ze skrzyni biegów słychac wycie - raczej niewielkie podczas puszczenia gazu na biegu ( na wszystkich biegach)
safrane biturbo
To jak pojeżdzisz jeszcze troche to obejrzysz sobie jak wygląda skrzynia biegów w środku bez jej rozbierania
Halo to 4 Biturbo w klubie???mamy??
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-25, 10:10
dareczek730 napisał/a:
Halo to 4 Biturbo w klubie???mamy??
Na to wygląda. Wiadomo o jakiś innych w PL?
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-25, 11:33
Ja widziałem kiedyś w Chełmie Biturbo z blachami LKS....
Czekałem na właściciela prawie godzinę na parkingu ale się nie pojawił, ciekawe czy jest zarejestrowany na forum....