Safrane ph: ałem całe życie
Rocznik: b
Pojemność: c
Wersja wyposażenia: d
Wysłany: 2011-01-20, 14:01
Kończąc tą nierówną dyskusję, napiszę iż wszystkie te tania radia są słabo wykonane i wg mnie usługa przestrajania - nie jest przewidziane przez producenta.
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Wysłany: 2011-01-20, 14:06
Oj Daroot, Daroot rozmowa między nami tyczyła się o U520 a ty cały czas o tanich radiach. Znów brakło argumentów to się wykręcasz, chyba to już nawyk z Redzikowa dobrze, że nie masz tutaj adma albo moda bo pewnie łorny by się posypały Jeżeli masz więcej kasy to mam dla Ciebie odpowiedni sprzęt radzieckiej produkcji na tym zdjęciu
Za moimi plecami masz radionadajnik R-654 może do bagażnika Ci wejdzie, oraz przede mną radionadajnik z odbiornikiem (niestety nie pamiętam modelu, może jak znajdę zeszyt z wojska to podam) ten zestawik działa w KF (produkcja polska UNITRA) więc spokojnie z połową polskiego wybrzeża porozmawiasz Jakoś pomimo wielkości to solidność maksymalna. Ewentualnie wybierz sobie coś mniejszego tutaj http://museum.radioscanner.ru/. Co najlepsze to urządzenie przede mną potrafiło odbierać nawet polskie stacje radiowe i można było słuchać audycji na porannych przeglądach technicznych
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Wysłany: 2011-01-20, 15:55
Dodam, że moc tych nadajników była taka, że żarówka, którą widać na wysokości daszka od czapki świeciła tak mocno, że nie szło w na nią patrzeć
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Safrane ph: II
Rocznik: 11/96
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: RXE prawie już RXT, ASB, LPG itp. ;)
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U701
Wiek: 58 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1822 Skąd: z Lublina
Wysłany: 2011-01-20, 21:15
Daroot napisał/a:
Kończąc tą nierówną dyskusję, napiszę iż wszystkie te tania radia są słabo wykonane
Moim synom kupiłem Omegę 2 i choć nie było zbyt drogie i bez "wodotrysków", to ma dobrą opinię, jak i z użytkowania można być zadowolonym - gdyby nie te podwójne potencjometry
Goalkeper napisał/a:
Dodam, że moc tych nadajników była taka, że żarówka, którą widać na wysokości daszka od czapki świeciła tak mocno, że nie szło w na nią patrzeć
I wszystko już jasne Mogłeś Zbysiu nas o tym wcześniej poinformować